Joe Design Printing

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on pinterest
Pinterest

English

Our expertise helps you to get wedding shirts, club shirts, family shirts, event shirts and so on. We offer in high quality materials and cheap price.
You do not have to design, we can design for you in free of charges!

Malay

Kepakaran kami membantu anda untuk dapatkan baju kenduri, baju kelab,baju keluarga, baju majlis dan sebagainya. Kami menawarkan produk berkualiti tingggi dan harga yang murah.
Anda tak perlu buat design, kami yang sediakan untuk anda secara percuma!

Vacancy

No vacancy

Events

No events

Customer Review

Khasiah Cyah

Services yang sangat bagus dan tiptop. Hasil printing pun lawa dan cun.

Mark Mohamad

[TERBAIK] customer Servis tipTOP๐Ÿ‘Œ๐Ÿป
Printing cantik..mudah berurusan..deal dalam whatsapp je..nnti nk repeat order bosku .terima kasih hasil tangan bos cam gini๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

Aqilah Wan Azie

Material selesa sedap pkai
Design pon cantik
Sedap lah pkai baju ni trima kasih bruhh
credits to customer service.... laju je pos hehe

Joe Design & Printing, Blok Pasir Puteh, RPT Batu Mengkebang 18000 Kuala Krai, Kelantan, Malaysia