Tempah Slot Sekarang di Butik Pengantin Seluruh Malaysia!

1. Embungarden Bridal

Embungarden Bridal terletak di Pasir Mas, Kelantan merupakan perancang perkahwinan yang menyediakan pelbagai perkhidmatan dengan pakej lengkap atau pakej individu. Konsep hiasan Embungarden Bridal adalah keanggunan dan minimalis.

Perkhidmatan katering merupakan salah satu keistimewaan Embungarden Bridal, sajian selera Kelantan dengan anggaran bajet ekonomi.

Busana Pengantin | Hiasan & Gubahan | Katering | Kanopi | Solekan | Inai | Sistem PA | Fotografi | Videografi

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/embungarden-bridal/ 

2. Butik Hanisahpengantinkuazmi 

Butik Hanisahpengantinkuazmi merupakan butik pengantin di Kuala Terengganu, Terengganu dengan menawarkan servis perancang perkahwinan, Make-up, busana pengantin, kanopi dan katering.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/butik-hanisahpengantinkuazmi/

3. Impian Bridal

Impian Bridal merupakan butik pengantin yang terletak di Bukit Payong, Terengganu dimana butik ini menyediakan sewaan pelamin, busana dan aksesori penuh. Rate setiap rekaan berbeza bergantung kepada materials, design dan establishments pada setiap busana.

Anda boleh menghubungi Impian Bridal untuk membuat temujanji sebelum datang ke butik mahupun sebarang pertanyaan berkenaan rate sewaan atau pakej.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/impian-bridal/

4. Ratu Sehari Bridal & Katering 

Ratu Sehari Bridal & Katering bertapak di Jerantut, Pahang menawarkan pakej bridal, fotografi, catering dan kanopi dengan harga yang berpatutan.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/ratu-sehari-bridal-katering/

5. Lorita Sposa 

Raikan momen kenangan anda Bersama Lorita Sposa.

Butik pengantin yang terletak di Pasir Gudang, Johor ini merupakan perancang perkahwinan menawarkan perkhidmatan katering untuk pelbagai acara seperti majlis korporat, hari jadi dan lain-lain. Selain itu, Lorita Sposa juga mempunyai dewan acara yang tersenditri iaitu Lorita Sposa Event Hall.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/lorita-sposa/ 

6. Rosriz Wedding 

Rosriz Wedding yang terletak di Taiping, Perak menawarkan pakej lengkap buat majlis pertunangan, pernikahan dan persandingan sekali gus dengan harga mampu milik.

Antara servis yang ditawarkan oleh Rosriz Wedding ialah seperti andaman lengkap pengantin dari segi solekan dan busana pengantin, dekorasi dewan/pelamin bersama peralatan lengkap persandingan, bunga tangan dan pelbagai lagi.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/rosriz-wedding/  

7. Gee Cantik Bridal House 

Bakal pengantin mencari butik pengantin bagi majlis perkahwinan anda.

GeeCantik Bridal House yang terletak di Masjid Tanah, Melaka menawarkan pakej-pakej tunang dan kahwin mengikut budget anda. Tempah tarikh sekarang sementara kekosongan masih ada. Antara pakej yang ditawarkan oleh Geecantik adalah pakej Andaman termasuklah baju pengantin, makeup dan pelamin. Selain itu, menawarkan sewaan pelamin, berendoi, baju dan servis makeup.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/gee-cantik-bridal-house/

8. Sutera Indah Pengantin 

Sutera Indah Pengantin terletak di Sandakan, Sabah menyediakan pakej pengantin dan pertunangan, makeup, sewaan busana pengantin, fotografi, cukur jambul (berendoi) dan lain-lain.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/sutera-indah-pengantin/

9. Rias Andaman Suchi 

Rias Andaman Suchi merupakan butik pengantin yang terletak Sarikei, Sarawak yang menerima tempahan membuat pelamin, meja makan beradap, hantaran pertunangan & perkahwinan, tatarias (make – up utk pelbagai cara), baju persandingan, juru gambar, pengacara majlis, persembahan untuk pelbagai acara dan sebagainya.

Rias Andaman Suchi juga menyediakan perkhidmatan catering utk perkahwinan & pelbagai acara lain

Ketahui maklumat lanjut Rias Andaman Suchi di: https://www.xpresszoom.com/listings/rias-andaman-suchi/

10. Effa E’unique Wedding Planner 

Effa E’unique Wedding Planner merupakan pakar di Nilai, Negeri Sembilan dalam mengendalikan majlis perkahwinan & pelbagai jenis event, dengan harga sangat berpatutan dan kualiti servis terjamin sesuai dengan apa yang dibayar dan hasil eksklusif.

Effa E’unique Wedding Planner menyediakan pakej perkahwinan lengkap seperti katering, kanopi, dekorasi pelamin, busana pengantin, make-up, photography, videography yang menarik mengikut perkembangan trend masa kini.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/effa-eunique-wedding-planner/ 

11. Ain Bad Bridal House & Deco

Ain Bad Bridal House & Deco, butik pengantin di Karangan, Kedah menyediakan perkhidmatan dekorasi, sewaan baju, aksesori, makeup dan sebagainya.

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/ain-bad-bridal-house-deco/

12. Rumah Putih – RP 

Rumah Putih – RP Laman Majlis Berkonsepkan Taman No 1 di Ipoh, Perak.

Rumah Putih – RP menawarkan pelbagai pakej lengkap eksklusif bagi sebarang majlis terutamanya majlis perkahwinan di Ipoh, Perak pada harga yang berpatutan.

Pakej lengkap Rumah Putih – RP termasuklah pengguna villa, kelengkapan kanopi, katering, lauk pengantin, pelamin& dekorasi garden, baju pengantin, makeup, emcee dan lain-lain

Info lanjut di: https://www.xpresszoom.com/listings/rumah-putih-rp/

What are you interested in? Explore some of the best tips from around the city from our partners and friends.